Välkommen till min blogg!

Hej och välkommen! Nu har du hittat till Rodrigo Belesias blogg. Det är jag som är Rodrigo, och här kommer jag att skriva om mig själv, mitt liv, min vardag, mitt jobb, min fritid, mina intressen, mina åsikter och en massa andra saker som jag vill dela med mig av. Det kan med andra ord bli lite allt möjligt här, och förhoppningsvis kan jag hålla ert intresse uppe med roliga och intressanta texter. Jag kommer egentligen från Spanien men har i skrivande stund bott i Sverige i 11 år. Språket kom ganska enkelt för mig, men skulle jag skriva fel eller stava fel så får ni gärna rätta mig, för jag strävar alltid efter att lära mig mer!

Så har det dock inte alltid varit då jag under flera år misskötte skolan eftersom jag kämpade med att i princip byta ut ett helt liv som trettonåring när jag flyttade hit till Sverige med min familj. Idag kan jag ångra att jag inte kämpade mer, men gjort är gjort och det förflutna kan man inte ändra. Som tur är så har man alltid chansen att bli en bättre människa, och nu pluggar jag för fullt och läser upp mina betyg för att kunna följa min dröm att bli djursjukvårdare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *