Tänker på framtiden

Jag har många drömmar. Förutom karriären, där jag drömmer om att bli djursjukvårdare, så vill jag så småningom också ha en familj. Jag vill träffa den rätta helt enkelt, och jag vill ha barn. Gärna flera stycken. Jag vill också ha ett hus. Nu bor jag i en bostadsrätt och trivs bra med det, men det finns ju vissa saker som ett hus ger som man aldrig kan få i en lägenhet. Som en trädgård till exempel. Nu bor jag på bottenplanet och har en liten uteplats, och det är väldigt mysigt eftersom jag ändå har möjlighet att sitta ute, men det är ju ändå inte som att ha en trädgård.

Jag var nyligen hemma hos en vän som har en stor och härlig trädgård, och då kände jag verkligen hur mycket jag längtade efter att bo i hus. De hade bärbuskar och ett litet potatisland, och små fotbollsmål så att barnen kunde sparka boll. De hade också ett uterum från Uterumsmästarna som jag blev väldigt förtjust i. Det var lite kallt och blåsigt när jag var där, så vi satt i uterummet och fikade och det var hur mysigt som helst. När jag får en trädgård någon gång så ska jag definitivt ha ett uterum. Tänk så smart att kunna använda trädgården även när det regnar till exempel. Och så blir ju sommaren längre eftersom man kan sitta där även när det är lite kyligt på våren och hösten.

Ibland kan det kännas lite tråkigt att jag har så långt kvar tills jag (förhoppningsvis) får uppleva det jag drömmer om. Djursjukvårdarkarriären, om jag nu når dit, är flera år bort. Hus och trädgård också, eftersom man behöver den rätta ekonomin för det och jag inte har den som student. Däremot vet man ju aldrig när man träffar den rätta. Det kan ju vara i morgon! Men jag är i alla fall också väldigt motiverad, nyfiken och hoppfull inför framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *