Renoverat lägenheten

Hej! Tänk att det redan är höst. Jag har gjort en massa spännande saker sedan jag skrev här sist. Som ni vet har jag en bostadsrätt. Jag har verkligen trivts där, men den sista tiden har jag känt att den kanske behöver ett ansiktslyft? Jag har inte gjort några större renoveringar (utöver att byta köksluckor) sedan jag flyttade in så allt såg ut precis som när jag köpte det.

Började med att måla om

En kompis till mig anlitade en målare som målade väggarna gråa i sin lägenhet och jag blev riktigt inspirerad så jag kontaktade en målerifirma som kom hem till mig. Resultatet blev riktigt bra. Jag målade om hallen och vardagsrummet.

Sen rev jag ut badrummet

En sak som jag har stört mig på i min lägenhet är att badrummet bara har en dusch – och inte ett badkar. När jag bodde hemma brukade jag alltid bada på kvällarna. Det är en perfekt avkoppling efter en lång dag. Jag bestämde mig därför för att ”nu får det vara nog” och så rev jag ut hela badrummet. Ja, ni läste rätt. Jag renoverade hela badrummet från golv till tak. Min kompis Paul jobbar på en badrumsfirma så jag anlitade honom som hjälp. Det var faktiskt riktigt roligt att jobba tillsammans med en kompis på det där sättet. Badrummet blev kanon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *