Rakning & sånt

Ett rejält skägg.
Ett rejält skägg.
Hej hej, idag tänkte jag prata lite om hygien och sådant. Skägg är modernt just nu verkar det som, karlar gå omkring och ser ut som jultomtar mest hela tiden. Det ligger inte för mig, utan jag föredrar att vara renrakad. Någon bra tomte är jag allt inte, och det är inte bara för att jag inte gillar skägg. Jag får inte skägg, jag får fjun, snarare och det ser hemskt ut, stripigt och dant. Så jag rakar mig varje dag om det går, men kul är det inte. Maskin ger ingen bra rakning, utan det krävs hyvel, lödder och After Shave och allt det där, och det kostar ju en del, men jag är beredd att betala för att se renrakad ut!

Sedan julas har jag också bytt rakgrejor. När jag köpte julklapp till syrran såg jag en massa ekologisk hudvård för män, rakgrejor och sådant. Jag tänkte att varför inte? Det kan inte skada att prova på, så jag köpte en hel massa för att prova på och jag är nöjd. Bättre rakning än någonsin, samtidigt som det känns rätt att kör ekologiskt. Jag provar och mixar lite olika märken, och har ingen direkt favorit ännu. Jag är i princip lika nöjd med alla, och det är mest småsaker som skiljer. Jag kanske inte är så mycket konnässör som jag trodde…

Sedan vill jag också påpeka att det är viktigt med bra After Shave, något som ibland missas. Det är bra för porerna och gör att huden återhämtar sig efter rakningen. Dessutom så luktar det gott också.

Jag provar på en del andra hudvårdsprodukter också, duschgrejor, lotions och sådant. Inte för mycket dock, men mer än jag gjorde för bara ett år sedan. Jag känner mig mer hel och ren än jag någonsin gjort tidigare. Coolt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *