Köket ska få ett minilyft

Jag har ganska nyligen flyttat från hyresrätt till bostadsrätt. Som jag har skrivit förut så håller jag på att läsa upp mina betyg så att jag förhoppningsvis ska kunna läsa till djursjukvårdare framöver, och samtidigt så jobbar jag som lokalvårdare för att jag ska slippa ta så mycket studielån. Min inkomst är med andra ord inte speciellt hög, och att bo i hyresrätt kändes som ett dåligt val med tanke på att man inte får något för sina pengar där mer än tak över huvudet. En bostadsrätt är visserligen en större investering, men det är en investering som man gör i sig själv och månadshyran blir betydligt lägre. Så när rätt läge dök upp slog jag till, och det känns väldigt bra.

Jag trivs bra i lägenheten och den är ganska fräsch och fin. Det finns dock en sak som jag inte gillar och det är köksluckorna. De har en trist gul färg som tar över hela köket och är dessutom lite slitna, så jag har bestämt mig för att byta ut dem. Köket är ju trots allt hemmets hjärta och där ska man trivas. Jag har kikat lite på www.malarkok.se som har många fina köksluckor. Det är inte svårt att hitta en kökslucka du gillar där, men samtidigt finns det så mycket som är fint så det blir svårt att bestämma sig.

Jag tror att jag ska satsa på en vit lucka i alla fall. Det känns fräscht och det är enkelt att matcha med vad som helst. Luckor i träfärg är inte direkt min smak även om det kan vara fint i vissa kök. Jag vill ha det ljust och då är vitt det bästa alternativet. Men färgen är ju bara ett val, sedan ska man välja själva utseendet också. Med så många olika modeller är det inte lätt, men det är ju ett ganska angenämt problem ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *