Julklappar var det ja

Jag har skrivit lite om min syster tidigare, närmare bestämt om hur svårt det är att köpa bra presenter till henne. Senast var det till hennes födelsedag och då gick det bra (löshår). Men nu måste jag ju hitta på någonting annat, någonting som hon kommer att uppskatta. Jag skrev en del om problemet med att köpa smink, nagellack och liknande, i och med att hon är mycket noggrann med att det ska vara rätt. Det gör att det är svårt för mig att köpa sådant i present till henne, men nu tror jag att jag hittat en lösning. Jag har hittat en butik på nätet som säljer olika presentförpackningar med makeup, tvål och liknande.

Hudrengöring & vård

Jag köpte ”Dermalogica Super Rich Repair + 2 gifts” till henne, för strax under tusenlappen. Dyrt? Jag men det tycker jag att hon, faktiskt, är värd. Stället jag köpte dem på, Fina Mig, verkar också riktigt sympatisk. En charmig liten webbutik som är sådär precis exakt lagom stor (paketet som grejorna kom i var riktigt gulligt, faktiskt). Jag gillar butiker som är sådär lite personliga, där det inte känns som man bara är en av miljontals kunder. Fina Mig har definitivt lyckats bra där, och även om jag kanske inte kommer att köpa så mycket hudvårdsprodukter så kommer de köp jag gör definitivt att gå via dem.

Jul med hela familjen

Jag har också skrivit en del om att jag skulle vilja ha ett eget hus och en egen familj. Men just vid jul känns det faktiskt bra att jag inte har det. Det är aldrig någon tvekan om var vi ska fira jul: hem till mamma och pappa blir det! I år ser det inte ut att bli så mycket snö heller, vilket jag inte har några problem med. Vägen ut till mamma och pappa är svåråkt nog som den är…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *