En uppskattad present till syrran

Min lillasyster fyllde 14 år förra helgen, och ni som har 14-åriga systrar vet kanske hur svårt det kan vara att hitta lämpliga presenter åt dem. De har väldigt starka åsikter kring vad som är bra och vad som är dåligt. Man kan inte ens köpa ett mobilskal utan att råka köpa något som är helt ute eller kanske till och med pinsamt. Även minsta lilla nagellack kan vara i helt fel färg. Därför är jag lite extra nöjd över att jag faktiskt hittade en present som blev väldigt uppskattad, och den presenten bestod av löshår!

Som de flesta andra 14-åringar så är min syster mån om sitt utseende. Hon kan spendera timmar i badrummet tills frisyren sitter rätt och sminket ser ut som det ska. Jag vet att hon tycker att Kim Kardashian är väldigt snygg och hon har sagt att hon önskar att hon hade lika vackert hår som Kim, och eftersom kändisar använder löshår för att fixa frillan så tänkte jag att det kanske skulle gå hem hos fröken. Och det gjorde det ju också! Som tur är så är det ganska tacksamt att köpa löshår till en tjej från Spanien, i alla fall om hon har sin naturliga hårfärg. Vi är mörka helt enkelt, så det var inga problem att hitta en färg som matchade hennes hår.

Jag köpte så kallade clip-ons som man snabbt kan sätta i när man vill ha längre eller tjockare hår. Det finns löshår som man sätter i permanent också (inte permanent som i resten av livet då förstås, men det sitter i i flera månader i alla fall, om man sköter håret rätt), men jag tänkte att det är bäst att syrran får prova på löshår först och så kanske det blir en permanent förlängning sedan om hon gillar det. Fast det kan ju å andra sidan vara smidigt att kunna välja också, så slipper man sova, träna och duscha med det till exempel. Om du också letar efter en bra present till syrran eller flickvännen så kan du hitta billigt löshår här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *