En smart pryl

Det här blogginlägget tänkte jag ägna åt en liten smart pryl som jag använder i köket, nämligen påsklämman. Och anledningen till att jag vill skriva om den är för att vi inte hade sådana när jag bodde i Spanien och den är en av många bra saker som jag har upptäckt sedan jag flyttade till Sverige. Jag satt nyss och klickade hem nya klämmor från www.klammor.se och då kom jag på att jag ville skriva lite om påsklämmor. Jag har nämligen märkt att det är skillnad på klämmor och klämmor. Precis som med allt annat så är det en fråga om kvalitet.

De riktiga klämmorna av bra kvalitet som håller länge kommer från WeLoc. Alla andra klämmor är kopior på dessa, har jag hört. WeLocs klämmor är av något speciellt material som gör att de har en väldigt lång hållbarhet, och de återfår också sin form om man lägger dem i hett vatten eller kör dem i diskmaskinen. Klämmor kan ju böja sig lite ni vet, om man sätter dem kring något tjockt, och andra klämmor som böjer sig blir obrukbara efter ett tag eftersom de inte går att försluta lika bra när de har böjt sig. Så WeLoc är verkligen att rekommendera om man vill slippa köpa nya klämmor stup i kvarten.

Nu har jag precis beställt nya bara för att jag använder klämmor så mycket så det är alltid slut i lådan. Jag har klämmor på brödpåsar, på fryspåsar, på tetraförpackningar och till en massa andra saker. Jag tycker helt enkelt att de är väldigt smarta och användbara små prylar som förtjänar ett blogginlägg. WeLoc har för övrigt andra smarta klämmor också, som till exempel säckklämor och skopklämmor som är speciellt tillverkade för att man ska försluta säckar. Skopklämman har en skopa på sig, vilket är smidigt om man ska försluta exempelvis fodersäckar, jordsäckar eller liknande. Smart, som sagt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *